дома тагови граѓански здруженија

таг: граѓански здруженија

Околу 70 илјади евра ќе даде Општина Струмица на граѓански здруженија и фондации за проекти во 2024 – објавени...

Општина Струмица и годинава ќе даде финансиска поддршка на граѓанските здруженија и фондации за реализација на проекти кои ќе дадат дополнителен импакт во заедницата....

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Разнопромет АС – Струмица со ,,Роденденска недела“ и попуст на 40...

Од 22 до 27 јули струмичката компанија Разнопромет АС ја спорведува традиционалната „Роденденска недела“ при што нуди попуст на околу 40 илјади артикли кои...