дома тагови Гевглеија

таг: Гевглеија

Се отвора можноста за развој на руралниот туризам во Ума гевгелиско – почна доизградбата на патот

Започнаа градежните работи за доизградба на патот до Ума. Со доизградбата на преостанатите 800 метри од патот, целосно се заокружува оваа сообраќајница, од крстосницата...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Во Струмица стапуваат на сила мерките за надминат праг на аерозагадување...

Во Струмица стапуваат на сила мерките за справување со загадувањето на амбиенталниот воздух бидејки два дена мерните станици покажуваат високи концентрации ПМ 10 честички...