дома тагови велосипедисти

таг: велосипедисти

Струмица со прекуграничен проект вреден 184 илјади евра ќе создава рекреативна велосипедска инфраструктура

Советот на општина Струмица даде зелено светло за реализација на проектот ,,Мрежа на велосипедски градови’’ кои кој ќе се финансира од  Програмата за прекугранична...

Ирон компани“ донираше велосипедски паркинг пред општинската зграда на Радовиш

„Ирон компани“ од Радовиш деновиве донираше велосипедски паркинг пред општинската зграда со цел сите што го користат ова превозно средства да имаат соодветен паркинг...

,,Гевгелија на Точак’’ со порака – помалку возила, повеќе велосипеди за зелена Гевгелија

Во организација на Здружението Changemakers4all утре (сабота 7.10) по улиците на Гевгелија ќе има велосипедско штафетно возење за да се упати порака до сите да се...

Во Гевгелија секој трет на велосипед за било каде, во Струмица на кафе се оди со моторно возило

Се претпоставува дека повеќе од 3.000 гевгеличани секојдневно возат велосипед за каква било намена како превозно средсство. Се сметаат за лидери во користење на...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Ајваријада во Босилово – домакинките почнаа да го приготвуваат кој ќе...

20 тина домакинки од Општина Босилово утрово ги запалија печките и почнаа да ги печат пиперките за да  приготват ајвар по традиционален рецепт. Со...