дома тагови Васко Пиличев

таг: Васко Пиличев

Гитаристи од Струмица беа дел од концертот за рекорд во Белград и одлично ја преставија Македонија на „Guitar Art...

Гитаристи од музичкото училиште „Боро Џони“ од Струмица од класата на м-р Васко Пиличев одлично ја презентираа Македонија на „Guitar Art Festival“ во Белград...

Над 60 гитаристи од школата на Пиличев со Славица, Теодора и Ана ќе шират љубов на концерт во Струмица...

Членовите од музичката школа на м-р Васко Пиличев од Струмица, идниот месец заедно со вокалните солисти Славица Теодора и Ана ќе реализираат концерт со...

Гитаристите на Васко Пиличев од Летната школа имаа одличен настап во Радовиш со YU ROCK хитови

Членовите на Летната школа за гитара која ја организира професорот  Васко Пиличев од Струмица,  имаа свое преставување пред радовишката публика каде одржаа одличен концерт...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

80 одсто од пациентите кои собираат донации за лекувања во странство...

Осумдедесет отсто од пациентите кои собираат средства за лекувања во странство не се ни обратиле претходно до Фондот за здравствено осигурување (ФЗОМ), рече при...