дома тагови Боров Дол

таг: Боров Дол

Ристов со честитка по повод Денот на рударите и побара поддршка од Владата за овој сектор

Во предвечерието на големиот христијански празник Успение на Мајка Богородица би сакал оваа прилика да ја искористам да го честитам празникот на сите христијани...

Почна соработката на O. Радовиш со рудниците Бучим и Боров Дол кои ќе донираат дробен матријал тампон за уредување...

Градоначалникот Ацо Ристов заедно со директорите Олег Чусовитин и Ивица Карапетров денес во кругот на ЈП „Плаваја“, беа присутни на истоварањето на првата количина...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Во Струмица стапуваат на сила мерките за надминат праг на аерозагадување...

Во Струмица стапуваат на сила мерките за справување со загадувањето на амбиенталниот воздух бидејки два дена мерните станици покажуваат високи концентрации ПМ 10 честички...