дома тагови биодиверзитет

таг: биодиверзитет

Општина Дојран доби партнер со кој ќе работат на проекти за заштита на водата и биодиверзитетот во езерото

Почетокот на пролетните месеци од идната година, општина Дојран треба да го добие Планот за управување на Дојранското езеро, како клучен документ за градење...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Општина Босилово и ,,Нула отпад“ договорија соработка – ќе се гради...

Општина Босилово и Друштвото за управување со отпад ,,Нула отпад“ договорија соработка во наредниот период при што најавуваат изградба на собирен центар за селекција...