дома тагови безбедност

таг: безбедност

Со новите одредби од Законот за безбедност во сообраќајот, СВР Струмица веќе одзеде 10 возила

Возилата што се технички неисправни или учествуваат во сообраќајот со истечена сообраќајна дозвола повеќе од шест месеци се одземаат на 90 дена . Ова...

Викендов струмичката полиција фати 19 возачи под дејство на алкохол, најавуваат нови контроли

За пет часа струмичката полиција откри 19 возачи под дејство на алкохол. Во саботата од 23 часот до недела до 4 часто наутро, СВР...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Прием на првачињата од ООУ „Атанас Нивичански“ во Детската организација

Денес, првачињата од ООУ „Атанас Нивичански“, Нова Маала, на свечена церемонија беа примени во Детската организација. Сложно, во еден глас повторувајќи ги  зборовите од...