дома тагови АМД Дичо Панов

таг: АМД Дичо Панов

Гевгелија доби „off road“ патека а се одржа и првиот Велотлон – Анчев, Досков и Семенаков најбрзи ! (ФОТО)

Во Гевгелија се одржа првиот Велотлон откако АМД ,,Дичо Панов“ во соработка со Гевгелија Точак клуб и Општина Гевгелија преку проект во месноста Курија кај...

Гевгелија кај Долна Корија ќе има велосипедска OFF Road патека на која ќе има Велотлон (фото/видео)

До крајот на април Гевгелија ќе добие Велосипедска OFF Road патека на која во мај ќе се одржи првиот Гевгелиски Велотлон. Ова е предвидено...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Во Богданци во Католичката црква ќе бидат изложени моштите на Свети...

По десет години моштите на Свети Кирил повторно ќе бидат изложени во црквата „Свети Кирил и Методиј“ во Богданци, а верниците ќе имаат можност...