дома тагови Александар Кочовски

таг: Александар Кочовски

Бизнисмени од Струмица се едуцираа да го откријат својот потенцијал, Ривер Софт им го донесе и познатиот мотиватор Смилјан...

Околу стотина бизнисмени од струмичкиот регион беа дел од работилницата ,, Откриј го својот потенцијал’’ организирана од компанијата Ривер Софт на која зборуваше Александар...

Секој менаџер треба да се едуцира, надградува, да го открие својот и потенцијалот на тимот, вели Тони Костов пред...

„Откријте го Вашиот потенцијал“ е темата на работилницата која под покровителство на River Soft ќе се одржи на 7-ми мај во Струмица.Работилницата ќе започне...

Откријте го својот потенцијал за поголеми лични и деловни успеси – бесплатна работилница во Струмица на 7 мај

,, Секој бизнисмен мора што побргу да разбере дека за да се успее во бизнисот треба да се работи паметно, а не напорно,,. Вака...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Разнопромет АС – Струмица со ,,Роденденска недела“ и попуст на 40...

Од 22 до 27 јули струмичката компанија Разнопромет АС ја спорведува традиционалната „Роденденска недела“ при што нуди попуст на околу 40 илјади артикли кои...