дома тагови Агрометеоролошки станици

таг: Агрометеоролошки станици

Над 4 000 земјоделци од Југоистокот, користат податоци од поставените 23 агрометео станици

Повеќе од 4 000 земјоделци од Југоистокот ги користат податоците од поставените агрометеоролошки станици во изминатиот период од страна на Центарот за развој на...

Промовирани агрометео станиците во Југоистокот кои ќе дават податоци на фармерите за времето за да ги заштитат посевите

Агрометеоролошките станици кои ги постави Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во сите 10 општини во овој дел на државата почнаа да функционираат...

Центарот за развој на Југоистокот набави 23 агро-метео станици за сите 10 општини со кои фармерите ќе добиваат прогнози...

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион склучи договор со виничката фирма ,,Фуд-Агро'' за набавка на 23 Агрометеоролошки станици во вредност од 75 илјади...

Ќе се поставуваат агрометеоролошки станици во Југоистокот – ЦРЈПР потпиша договори за два проекти од 130 илјади швајцарски франци

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион потпиша два договори со министерството за локална самоуправа за реализација на два одобрени проекти во рамките на...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Контраспин: Причините за блокадите се во Софија, а не во Скопје

Иако може да се дискутира за техниката на водењето на македонската политика во секојдневните односи со Бугарија, причините за новите блокади не се во...