дома тагови Автобуска Струмица

таг: Автобуска Струмица

Наскоро ново сообраќајно решение со семафори на крстосницата кај Автобуската во Струмица

Струмички Дигитал во наредниот период треба да набави и изврши монатажа на светлосна  сообраќајна и вертикална сигнализација по проектираното сообраќајно решение на крстосницата помеѓу...

На пешачкиот кај Комерцијална и раскрсницата кон автобуската во Струмица ќе се поставуваат семафори

Општина Струмица ќе постави светлосна сигнална контрола на булеварот ,,Маршал Тито’’ на пешачкиот премин кај Комерцијална банка но и на раскрсницата меѓу ,,Климент Охридски’’...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Апел за хуманост, на Елизабета од Гевгелија и се потребни средства...

Гевгеличани се организираа да и помогнат на својата сограѓанка Елизабета Гуцева на која и се потребни финансиски средства за лекување. Таа веќе шест години...