дома Барај

социјална населба - Резултати од пребарувањето

ако не сте задоволни со резултатите, Ве молиме обидете се со друго пребарување

Костадинов: Обезбедени се нови 65 милиони денари за проектот Социјална населба во Струмица !

Општина Струмица за реализација на проектот „Социјална населба“ ќе добие нови 65 милиони денари . Градоначалникот Костадин Костадинов и министерот за транспорт и врски...

Почнаа чистењето на просторот Чам’лк над Струмица за изградба на социјална населба со 100...

Општина Струмица ги отпочна активностите за чистење на просторот ,,Чам’лк’’  над новите турски гробишта во Струмица каде треба да никне нова социјална населба.. Станува...

Костадинов: Ќе се рушат дивоградбите над новите турски гробишта во Струмица каде ќе се...

Првиот човек на општина Струмица Костадин Костадинов најави дека од утре ќе започне процес на рушење на дивоградбите над новите турски гробишта – локација...

Струмичка фирма го доби тендерот за изведба на водовод (фаза 1) во социјалната населба...

Струмичката фирма Џови Компани ќе ја работи првата фаза од водоводната инфраструктура на стамбената населба (социјалната населба) над градот Струмица каде се планирани објекти...

Струмичка фирма го доби тендерот од 1,5 милион евра за изградба на прва фаза...

По распишната јавна набавика Општина Струмица и фирмата Жикол го потпишаа Договорот за изградба на социјалната населба во Струмица во вредност од 1 милиони...

7 фирми со понуди за изградба на социјалната населба над Струмица, неделава ќе се...

Седум градежни фирми од Струмица но и од други градови од земјава доставиле понуди по распишната јавна набавка на Општина Струмица за изградба на...

Општина Струмица го распиша тендерот за изградба на социјалната населба над градот

Општина Струмица ја распиша јавната набавка за изградба на социјалната населба на просторот Чамлк каде ќе се подигаат типски куки за сместување на социјално...

Костадинов ги објави најважните проекти за 2022, Струмица го донесе Буџетот за идната година...

Буџетот на општина Струмица за идната година ќе тежи милијарда 340 милиони денари од кој 47% се блок дотации од државата. Основниот Буџет  ќе...

„Русија само се брани“ – главниот дезинфо наратив во мај

Денот на победата над фашизмот 9 Mај беше повод рускиот претседател Владимир Путин да го искаже главниот дезинформациски наратив во мај, покрај серијата други,...

Со поддршка на Кинеската амбасада отворено е инклузивно игралиште во ЈОУДГ ,,Детска Радост” во...

Градоначалникот Костадин Костадинов, министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска и директорката на Државниот санитарен и здравствен инспекторат Рената Младеновска, денеска го отворија...

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Разнопромет АС – Струмица со ,,Роденденска недела“ и попуст на 40...

Од 22 до 27 јули струмичката компанија Разнопромет АС ја спорведува традиционалната „Роденденска недела“ при што нуди попуст на околу 40 илјади артикли кои...