фолк фест

НАЈПОПУЛАРНИ

СЛУЧАЕН ИЗБОР

Се асфалтира локалниот пат Ново Владевци – Старо Владевци

Градоначалникот на општина Василево, Славе Андонов, денес присуствуваше на асфалтирањето на локалниот пат Ново Владевци – Старо Владевци, како последна и завршна фаза од...